marți, 8 martie 2011

Romanii Au Talent – Emisiunea 3 - Toata Emisiunea


Ediţia a treia a emisiunii “Românii au talent”, care a fost difuzată vineri seară la Pro TV, a înregistrat un record absolut de audienţă, peste 5 milioane de telespectatori din toată ţara urmărind programul în minutul de aur – 22.14, informează televiziunea.

Totodată, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, în minutul de maximă audienţă, înregistrat la 22.25, emisiunea “Românii au talent” atingea 27,1 puncte de rating, iar cota de piaţă a fost de 66,0%.

Ediţia a treia a emisiunii “Românii au talent”, difuzată vineri seară, a înregistrat un record absolut de audienţă de când a fost introdus sistemul de măsurare cu people-meter în România.

Emisiunea difuzată vineri, de la ora 20.30, la Pro TV, a reuşit performanţa de a înregistra audienţe şi mai mari decât primele două ediţii. Aceasta ediţie a devenit astfel cea mai urmărita emisiune de divertisment la nivel de market share din 2001, de când a fost introdus sistemul de măsurare a audienţei cu people-meter, şi până în prezent.

Audienţa medie înregistrată de emisiunea “Românii au talent”, difuzată în intervalul orar 20.29 – 22.41, a fost pe publicul comercial din mediul urban de 21,2 puncte de rating şi 54,1% cotă de piaţă, de aproape şapte ori mai mare decât audienţa medie înregistrată de Antena 1, care atingea 3,3 puncte de rating şi 8,3% cotă de piaţă.

Şi la nivelul publicului din mediul urban diferenţa rămâne la fel de zdrobitoare, Pro TV înregistrând 20,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 42,8%, iar Antena 1, doar 4,3 puncte de rating şi 8,9% cotă de piaţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu