sâmbătă, 19 februarie 2011

Spectacol de electric boogie si pantomima La Romanii Au Talent


Un tanar din Bucuresti i-a impresionat pe juratii de la “Romanii au talent” cu un numar foarte bine executat de electric boogie, combinat cu pantomima.

Daca la inceput Mihai Petre parea reticent, iar Andra l-a urmarit cu maxima atentie pentru a prinde chiar si cea mai mica greseala, Andi Moisescu a fost cucerit inca de la inceput si i-a urmarit dansul cu o expresie vizibila de incantare pe chip.

Tanarul a punctat si la capitolul impresie artistica: a ales o melodie foarte inspirata pentru dans ("J'y suis jamais allé", de Yann Tiersen) si o tinuta care i-a pus in valoare muschii bine lucrati ai bratelor. La sfarsitul reprezentatiei sale de la “Romanii au talent”, publicul a aplaudat frenetic.

2 comentarii:

  1. "Un tanar din Bucuresti i-a impresionat pe juratii de la “Romanii au talent” cu un numar foarte bine executat de electric boogie, combinat cu pantomima". Hm... m-a atras titlul foarte mult, fiind curios de ceea ce urma acest concurent sa faca. Insa in momentul in care a inceput sa se "miste" pe Yann Tiersen (chiar daca are baiatu miscari bune) si pe masura ce se derula numarul dispretul ma cuprindea tot mai tare. Motivul? Pai ia sa-l descriu in doua cuvinte plus un exemplu:
    - garderoba
    - coregrafia
    - "www.youtube.com/watch?v=XEtU7jhI2xU&feature=related"
    Daca juratii l-au acceptat pe baiatul asta rezulta ca nu-s prea documentati in materie de showbiz oricat de "vedete" ar fi acestia.
    Vine candidatul si face un numar aproape copy/paste dupa cel mai renumit dansator de "poppin and lockin" din lume si anume Salah.
    Concurentul se misca bine - se vede ca are experienta in acest tip de dans (chiar daca multe din miscarile lui nu sunt foarte cizelate), dar pentru faza asta nu l-as fi trecut mai departe (daca depindea de mine).
    Trebuia macar sa personalizeze ceea ce a copiat, sa transforme, sa aduca elemente noi coregrafice. Pacat de talent; folosit gresit - ceva tipic la noi.

    RăspundețiȘtergere