sâmbătă, 19 februarie 2011

Vorbeste rapid invers si in limba franceza!


La preselectia din orajul Cluj, juriul a fost uluit de talentul frumoasei care vorbeste invers la fel de rapid cum o face in mod normal, in limbile romana, franceza si engleza. De asemenea concurenta a sustinut ca poate sa si scrie invers in cele trei limbi.
Andra a spus prima ca pe ea a convins-o, iar Andi Moisescu si Mihai Petre i-au testat talentul, dictandu-i tinerei fraze in romana, franceza si engleza, pe care aceasta le-a rostit imediat invers.

3 comentarii:

  1. Bun. Si la ce naiba ii foloseste acest talent? Emisiunea ar trebui sa se numesca Romanii au talente majoritatea inutile. Unu canta, e OK, alta danseaza, OK, sunt lucruri utile cu care poti face ceva. Dar sa vorbesti ceva invers sau sa bei oua rapid sunt lucruri absolut inutile.

    RăspundețiȘtergere
  2. E talentul ei Nicolae Petre , poate nu ii foloseste la nimic,sau poate ca nu va deveni bogata de pe urma lui, dar o face unica.
    Iti place sa critici, dar talentul tau care este?

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant , dar inutil, eventual sa ajute in transmiterea datelor codificate ca sa nu fie conspirate de cei interesati de spionaj...

    RăspundețiȘtergere