sâmbătă, 19 februarie 2011

Narcis Iustin Ianau La Romanii Au Talent



Narcis Iustin Ianau este un baiat de 15 ani din Bacau. El a venit la emisiunea Romanii au talent pentru ca mama lui sa-l vada cantand la scena deschisa si sa arate lumii ce voce are.
Narcis Iustin Ianau nu a luat niciodata lectii de canto si a uimit atat juriul cat si publicul cu vocea sa, extrem de inalta, de contratenor.

Andra l-a aplaudat ridicandu-se in picioare si i-a spus: “Ne-ai socat intr-un mod extrem de placut. Canti minunat!”. Primind cei trei de DA, Iustin a mers mai departe.

12 comentarii:

  1. Pana la acest concurent am simtit ca aceasta emisiune este un chich. Dar totul s-a schimbat auzind aceasta voce minunata. Pacat ca dupa acest minunat exemplu ceea cea a urmat a fost o risipa de timp si lipsa de "talent". Chiar nu stim ce inseamna talent? Ne prezentam si recitam poezii, cantam colinde, ne dam peste cap, manipulam caini cu sau fara colaci in coada. Chiar atat de idioti suntem? Ceea ce am vazut in prima editie imi da un raspuns categoric: DA! Sper ca editiile viitoare sa ma faca sa-mi schimb parerea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca ai foarte mare dreptate, insa ca sa aiba o emisiune de succes trebuie impacata si capra si varza, si omul intelectual, si prostimea

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca in urma acestui concurs se descopera un singur talent real,emisiunea si-a atins scopul.Succes

    RăspundețiȘtergere
  4. Apreciati-l de acum incolo, caci altfel il veti pierde in alta tara...

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca nu a luat nici o lectie de canto si poate sa cante asa frumos, ganditi-va cum va canta dupa ce-si va mai lucra putin vocea

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte tare acest copil este nemaipomenit.Inca odata se dovedeste ca avem multi copii talentati dar, care trebuesc descoperiti. Mult noroc in continuare cu aceasta emisiune.Asa mai descoperim si noi romanii ce oameni talentati avem. Ma refer la cei chiar talentati. Mult noroc cu emisiunea

    Nicky

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunat, m-a emotionat profund, mi-au dat lacrimile, ii doresc noroc si sa poata fii apreciat la valoarea adevarata care o are...sper sa fie si oameni de bine in Romania de azi ca sa aprecieze talentele adevarate ...Succes !

    RăspundețiȘtergere
  8. Efectiv cand a inceput sa cante mi s-a facut pielea de gaina, daca shi pe un om fara pregatire muzicala, adica eu, l-a impresionat asha de mult, pot doar sa imi imaginez ce placut a fost pentru cineva care poate sa il aprecieze ca shi specialist. Sa il ajute Dumnezeu sa castige concursul shi sa ishi poate atinge adevaratul potentzial

    RăspundețiȘtergere
  9. da, e super ca se mai pot descoperi talente prin astfel de emisiuni.
    Felicitari Narcis, Dumnezeu ti-a daruit o asemenea voce...
    Cred ca esti constient ca ai o mare responsabilitate!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. NICI NU AM CREZUT VREODATA CA O VOCE CA A LUI MA POATE EMOTIONA ATAT DE PROFUND,SUPER-MINUNATA VOCE ARE
    SPER CA L-A AUZIT CINE TREBUIE CA E PACAT SA SE IROSEASCA ASEMENEA TALENT
    BRAVO,BRAVO,BRAVO

    RăspundețiȘtergere
  11. divin...... copilul acesta canta ca un inger, sper sa-i auzim vocea peste ani si la-l aplaudam la scena deschisa.
    merita investit in viitorul acestui copil, sper ca soarta sa fie de partea lui, sa aiba parte de pregatire cu un profesionist, pentru ca talent are din belsug si sa ne incante cu vocea minunata multi ani de aici inainte.
    AnastasiA Ulm

    RăspundețiȘtergere