sâmbătă, 26 februarie 2011

Borsan Ioan Daniel sau "Dracula din Turda" La Romanii Au Talent


Borsan Ioan Daniel din Turda are 49 de ani si a venit imbracat in Dracula, dupa cum el singur spune, pentru ca “Dracula nu este exploatat de romani asa cum fac englezii si americanii, iar dupa ce o sa ma vedeti o sa aveti parte de fantasme”. Daniel a spus si ca nu va fi usor de uitat dupa show, iar juriul i-a dat sansa sa meraga mai departe.

El a venit cu sustinatoarea lui numarul 1: sotia - care a spus ca ea “doneaza” de obicei.
Borsan Ioan Daniel a venit sa prezinte ceva care NU este caracteristic sau tipic. Iar toata lumea s-a lamurit in momentul in care a inceput sa danseze pe melodia "Maria" a lui Scooter, binecunoscuta in Romania si ca imnul echipei de fotbal Steaua.

Publicul a fost de-a dreptul incantat si a dansat cu el. Dupa ce a primit 3 de X-uri, Mihai Petre a cerut pentru el si public sa i se arate miscarea de baza pentru a o invata. In acel moment s-a dezlantuit nebunia in sala pentru ca, atat concurentul cat si Mihai Petre au facut deliciul publicului. Vezi aici ce s-a intamplat.

Daniel a spus ca “A fost pentru prima data cand dansez in fata unei sali pline si sunt mandru de asta. Am venit aici in primul rand sa ma distrez si in al doilea rand sa castig, sa dansez sa fac lumea sa rada".

Reactia lui Andi Moisescu nu s-a lasat indelung asteptata si a spus despre tot ce s-a intamplat: “Mihai eu stiu ca am cateva lampi care fileaza. Probabil ca din cauza asta este pentru prima oara cand eu nu am inteles absolut nimic.... macar s-au descatusat niste energii".

Cu toata presiunea publicului Andi a spus NU, chiar daca s-a bucurat de “actul artistic” in timp ce Mihai a spus despre prestatia lui: “Mie mi se pare ca e o tampenie, dar m-am distrat enorm. Cred ca nu ai nicio sansa, dar vreau sa te vad in etapa urmatoare” si a spus DA.

Andra a spus categoric DA si asta pentru ca s-a simtit extrem de bine. Doar cu 2 de DA Dracula din Turda a mers in etapa urmatoare unde a promis ca va fi mai bun.

Un comentariu: